Om Angstpedagogen: Din Guide fra Angst til Trygghet - Angstportalen
Bok

Hvordan jeg gikk

fra angst til trygghet

 

Hvordan jeg gikk

fra angst til trygghet:

 

Jeg valgte å møte meg selv der jeg var!

og det gjorde at jeg gikk fra å være sengeliggende med angst til å drive mitt eget firma, Angstportalen, som angstpedagogen.

 

Se video nedenfor om hvordan jeg fikk det til:

Alt stoppet opp

Jeg har alltid slitt med angst, men i 2015 nådde jeg toppen. Eventuelt bunnen. Plutselig klarte jeg ikke gå ut av døra lenger. Livet var bare angst, panikk og mørke.
Jeg tenkte at livet mitt var over. Jeg kommer aldri til å klare noe igjen.

Men så skjedde det noe. Jeg er ikke helt sikker på hvordan, men jeg begynte å lære alt jeg kunne om selvutvikling, angst og hvordan jeg kunne få det bedre. Jeg var allerede utdannet Spesialpedagog, så på det grunnlaget begynte jeg å bygge meg sakte opp igjen.

Jeg startet det som nå heter Angstportalen, og begynte å snakke om alle temaene som inspirerte meg, og har nå mulighet for å hjelpe mennesker over hele landet med å overvinne sin angst.

Tilbake til livet

Tilbake til livet

 

I dag er jeg spesialpedagog, driver Angstportalen og har skrevet den bestselgende boken "Ikke ta deg sammen - En annerledes bok om angst"  hvor jeg skriver om metoden jeg har utviklet for behandling av angst som heter Trygghetskoden. I Trygghetskoden har jeg delt inn angstmestringsprosessen i 3 deler: Akuttfasen, Behandlingsfasen og Vedlikeholdsfasen. Hovedfokuset er trygghet FØR eksponering. Som medlem i Angstportalen får du hjelp til å gå igjennom alle stegene i praksis på en god og trygg måte.

Jeg holder også foredrag for bedrifter om angst i arbeidslivet, og jobber for mer kunnskap og mindre tabu rundt angst som tema. 

 

Og så ble jeg så heldig at jeg fikk oppleve å bli mamma til dette perfekte, vakre mennesket. Linnea ble født 05. August 2018, og livet fikk enda mer mening og boost. Jeg har lært mer dette året enn noe annet år!

Nå jobber jeg fulltid i Angstportalen som terapeut. Jeg jobber med mennesker som sliter med angst, og får lov til å være en del av deres reise til en bedre hverdag.

Faglig bakgrunn

Jeg er utdannet med en bachelorgrad i Spesialpedagogikk fra Universitetet i Oslo.

Angstportalen og boken min er bygget på forskning og teori fra

  • Emosjonsfokusert terapi
  • Tilknytningsteori 
  • Polyvagalteori
  • Traumebevisst somatisk terapi
  • Kognitiv adferdsterap

 

Jeg og Angstportalen har blitt omtalt her:

 

Du kan lese mere om Angstportalen i media ved å klikke her.

Podcast: Fra Angst til trygghet