Ikke ta deg sammen

Dette er en annerledes bok om angst, som handler om trygghet før eksponering. Vi med angst får ofte høre fra omgivelsene og fagfolk at vi må eksponere oss. Men for mange kan angsten være så intens at vi ikke greier å gjennomføre eksponeringen. Angsten intensiveres, og vi ender opp med en angst mer intens enn den var i utgangspunktet.

Bestill her

"God selvhjelpsbok for folk med angst"

Denne boka er den mest konkrete og lettbrukte jeg har lest. Den er pedagogisk bygd opp med det viktigste først – hvordan få litt lindring og trygghet når angsten herjer som verst. Dernest kommer en lang bolk om hvordan man kan lage seg et godt liv der angsten ikke lenger styrer. Boka avsluttes med et kapittel om å vedlikeholde et mer stabilt følelsesliv.

-Audun Irgens, Tidsskrift for Den norske legeforening

Les hele bokanmeldelsen her

«Ikke ta deg sammen» er et budskap som ikke kan nå mange nok. Det samme gjelder boka med tittelen.

 Jeg trur få mennesker lever et heilt liv uten å oppleve angst sjøl eller en eller annen gang være pårørende til noen med angst. Med terapeutiske ledetråder og egne erfaringer til både høyre og venstre guider forfatteren leseren gjennom angstmestringas tre faser med solid forståelse for faget og for leseren med boka i hendene." 

- Joakim Tjøstheim (@Litteraturviteren på Instagram)

BLA I BOKEN HER!

Trygghet er nøkkelen i hele angstforløpet 

 Du skal IKKE ta deg sammen, men bli trygg først. Dette er en annerledes bok om angst, som handler om trygghet før eksponering. Vi med angst får ofte høre fra omgivelsene og fagfolk at vi må eksponere oss. Men for mange kan angsten være så intens at vi ikke greier å gjennomføre eksponeringen. Angsten intensiveres, og vi ender opp med en angst mer intens enn den var i utgangspunktet. 

 Denne boken møter deg der du er og viser deg vei gjennom prosessen – enten du er i fasen hvor du må ha fullstendig trygghet, forutsigbarhet og omsorg, eller du begynner å bli klar for å ta de utfordrende trinnene inn mot angsten. 

 Forfatter Kristine C. Tørå er spesialpedagog og har selv angst. Hun har utviklet en metode som heter TRYGGHETSKODEN. Den baserer seg på å trygge deg gjennom angstens 3 faser: Akuttfasen, bearbeidingsfasen og vedlikeholdsfasen. Metoden har fokus på hele mennesket, og gir deg verktøyene du trenger for å komme trygt og effektivt gjennom hele angstforløpet. Kristine har hjulpet tusenvis av mennesker med angst via Angstportalen.no. 

 “Jeg slukte boken, den var så fin, forklarende og TRYGG! Dette bør bli en lærebok til ALLE som skal forsøke å forstå noe om angst, og ikke minst til alle som skal hjelpe mennesker med angst!”

-Hilde Thon

“Jeg elsket boken og anbefaler den varmt til andre. Det er den beste boken jeg har lest om angst, og jeg har lest mange!”

-Mona Ljungberg

«Boken er logisk og gjennomsyrer kunnskap og engasjement. Jeg vil anbefale den til andre som trenger hjelp!»

- Carina

«Denne boken VIL hjelpe mange og vil bli et svært godt verktøy som jeg oppriktig ønsker at alle med angst leser.»

Kjøp boken her