Pårørende til Noen med Angst: Støtte og Forståelse - Angstportalen
Bok

 

Angst er ikke så lett å forstå når man står utenfor!

 

Jeg får ofte henvendelser fra pårørende som lurer på hva de skal gjøre for å hjelpe den de er glad i som har angst. Nå har jeg samlet alt du trenger å vite i et 5-delers videokurs inne i Angsportalen!

Dette er ment for deg som er pårørende til noen med angst, enten dette er en venn, familie eller barn. Om du selv har angst og synes det er vanskelig å forklare hvordan du har det til de rundt deg, så kan du vise dette kurset til de som er nær deg for å gi en bedre forståelse av hvordan det er å være deg midt i angsten. 

 

Her er mer om det du vil lære:

Basiskunnskapen du trenger om angst. Jeg snakker om årsakene bak angsten og de fysiske symptomene

Jeg snakker om hva som skal til for å komme ut av angsten. Målet her er å gi deg den forståelsen du trenger for å møte og støtte personen du er pårørende til på best mulig måte.

Det du bør vite. Du får vite hvilke tanker og konsepter det kan være lurt å ha i bakhodet. Ikke bare for personen som opplever angst, men også for deg som pårørende!

Hvordan du kan vise forståelse, til tross for at du kanskje ikke alltid helt forstår. Her snakker jeg om hva du kan si eller hvilke fysiske handlinger som kan hjelpe.

Fokus på deg som pårørende. Det er ingen tvil om at det å være pårørende til noen med angst også er ekstremt krevende. Derfor snakker jeg her om hvordan du kan ta vare på deg selv, og hvilke ressurser i portalen jeg anbefaler for deg videre!

 

Pårørendekurset får man som en del av medlemskapet, men om du kun ønsker pårørendekurset kan du få det gratis via knappen nedenfor!

Få kurset gratis