Angst i arbeidslivet

Jeg holder foredrag over nett og tilbyr Angstportalen for bedrifter der du som leder lærer om hvordan dere som bedrift eller fagpersoner kan møte mennesker med angst på en god måte. Gjennom Angstportalen for bedrift får dine arbeidstakere tilgang til kurs, ressurser og felleskap.

I 2022 skyldtes 22 prosent av alt sykefravær psykiske lidelser, en økning på 8,1 prosent fra 2021, ifølge Nav.

 Etter å ha jobbet med mennesker med angst i mange år og holdt foredrag for over 40 000 mennesker med angst viser tilbakemeldingene at mange av disse ønsker seg tilbake på jobb med er enten engstelige for å ikke bli møtt på en god måte eller opplever å ikke få forståelse for situasjonen de er i. 

 Ute i bedriftene jeg har holdt foredrag for er det tydelig at det er et stort ønske om å møte arbeidstakerene på en god måte, men mange er engstelige for å si feil ting og synes det er vanskelig å vite hva de skal si eller gjøre. Dette fører ofte til uheldige situasjoner og unødvendige hendelser.

Jeg tilbyr

 

Foredrag

Jeg skreddersyr et foredrag for ledere og arbeidstakere om angst. Du vil få innsikt i hva angst egentlig er, hvordan vi i kan tilpasse arbeidsplassen til den enkelte og hvordan vi kan skape et godt psykososialt miljø på arbeidsplassen

Angstportalen for bedrifter

Gi dine arbeidstakere tilgang til kurs, førstehjelp for angst og et fellesskap. Jeg skreddersyr innholdet etter din bedrift sitt behov.

Angstportalens fokus og kjerneverdier

Kunnskap

Hva trenger ledere, kolleger og fagpersoner vite om angst for å møte mennesker med angst på en god måte?

Få hjelp til å skreddersy en Angstportal for din bedrift der de ansatte får kunnskap, verktøy og felleskap i møte med angsten.

Tilpasning

Hvordan kan hverdagen til mennesker med angst tilpasses? Hva er det viktig å tenke på?

Trygghet

Hvordan kan den ansatte bli møtt med trygghet for å skape rom for utvikling og vekst?

 

Jeg synes presentasjonen og workshopen vi hadde om angst var både interessant, nyttig og bevisstgjørende. Presentasjonen hennes var enkel og ryddig, og det var en helhet over kommunikasjonen hennes som var profesjonell, og samtidig personlig og troverdig. Dessuten var hun veldig behagelig å høre på. Jeg likte godt at vi fikk oppgaver, og det var spennende å snakke med kollegaer om temaet.

 

Veldig interessant og spennende, satt i gang mange tanker hos meg, tror vi i veiledergruppa fint kunne diskutert enda mer rundt dette. Likte veldig godt eksempelet/caseoppgaven som en illustrasjon på hvordan man kan bidra til ytterligere sykeliggjøring.

 

jeg synes Kristine fra angstportalen var interessant å høre på fordi jeg opplevde at hun snakket med utgangspunktet til en med angst. Jeg opplevde henne som veldig konsekvent her. Ofte blir tilnærmingen til angst mer ovenfra og ned, mer klinisk. Hun har absolutt en viktig stemme tenker jeg. Hun hadde også en rolig og klar måte å formidle sitt budskap på.

 

Bra workshop.  Behagelig å høre på, fint presentert.

Bra at hun turte å «stå i stillheten» når hun spurte spørsmål og ingen svarte umiddelbart. Da fikk hun noen svar etterhvert og  det ble diskusjoner/prat ut ifra det i stede for at det døde ut.

 

Veldig fornøyd.

En ting hun sa som er viktig å tenke på .

Den holdningen vi som jobber her mener vi har til angst problemer

 

Likte foredraget veldig godt. Hun hadde en behagelig stemme også, samtidig snakket hun «norsk»,

..ikke mange vanskelige ord som man ble sittende å gruble på…Kunne gjerne hørt det foredraget en gang til, det var interessant.

Hvem er jeg?

Jeg heter Kristine Czilling Tørå og er utdannet Spesialpedagog. Jeg startet Angstportalen i Januar 2020, som siden den gang har hatt over 2000 medlemmer.

Jeg har skrevet den bestselgende boken "Ikke ta deg sammen, en annerledes bok om angst" 

Jeg brenner jeg for å gi både bedrifter og ansatte forståelse og kunnskap om angst. 

Jeg holder foredrag over nett så alle skal ha mulighet til å delta og jeg skreddersyr Angstportalen til hver enkelt bedrift.

Som foredragsholder og terapeut har jeg faglig rot i forskning og teori fra emosjonsfokusert terapi, tilknytningsteori, polyvagalteori, traumebevisst somatisk terapi og kognitiv adferdsterapi med fokus på hele deg som menneske.

Det at jeg har opplevd sterk angst selv gir meg en unik forståelse i hvordan det oppleves i møte med arbeidslivet.

Kontakt meg

Ta kontakt via skjemaet under, eller på mail [email protected] , om du ønsker en uforpliktende samtale rundt hva din bedrift har behov for!