Medlemskap i Angstportalen

Start din reise fra Angst til Trygghet

 
 Velg din plan nedenfor

 

14 dager gratis prøvetid

(Hvis medlemskapet ikke passer for deg, kan du avslutte før prøvetiden er over uten å betale noe)

Årsplan

Kr 397,-

pr mnd - 12 mnd bindingstid
14 dager gratis prøvetid

Eller fullfør med kort/Paypal

VELG

Halvårsplan

Kr 497,-

pr mnd - 6 mnd bindingstid
14 dager gratis prøvetid

Eller fullfør med kort/Paypal

VELG

Forhåndsbetalt

Kr 4500,-

forhåndsbetalt for 1 år
14 dager gratis prøvetid

Eller fullfør med kort/Paypal

VELG

Ved å gå videre til utsjekk godkjenner du våre Vilkår

 

Placeholder Image

Inger

Jeg anbefaler Kristine på det varmeste. Hun har en vidspektra, profesjonell og helhetlig tilnæring til det å jobbe med angst som skiller seg ut fra det jeg har møtt på tidligere i det etablerte helsevesenet. Kristine sitter på utrolig mye kunnskap og ikke minst egenerfaring. I mine øyne er hun helt unik i Norge. Jeg har også virkelig sansen for nettbasert terapi og nettkurs.

Placeholder Image

Lin Yvonne Pedersen

Etter at jeg ble medlem har jeg fått inspirasjon og veiledning som har hjulpet meg til å få en bedre hverdag.Dette er et fantastisk sted for veiledning, kunnskap og trygghet der vi kan dele erfaringer og få hjelp

Placeholder Image

Helle

For meg betyr det å være medlem mye. Jeg synes Kristine er utrolig kunnskapsrik, reflektert og veldig fin i måten hun kommuniserer på. Temaene som tas opp er interessante og jeg har lært mange nye, gode teknikker.

Placeholder Image

Annika Færø

Dette medlemskapet har hjulpet meg gjennom den tøffe perioden med angst der man føler seg alene å har så mange spørsmål. Her fikk jeg et felleskap med damer og menn som heier hverandre frem og svarer på evt spørsmål man måtte ha. I tillegg til dette har jeg hatt noen privattimer med Kristine. Dette har hjulpet meg å se ting i perspektiv å lært å kjenne angsten på en helt annen måte enn redsel. Denne gruppen har gitt meg håp, motivasjon og styrke til å bygge meg opp til å overvinne angsten og lært meg at angsten, den er ikke farlig. 🙂 

Placeholder Image

Frida

Angstportalen har betydd alt for meg. Etter ett par samtaler med Kristine kunne hun kartlegge hvilken "nøkkel" jeg trengte i livet, og den bruker jeg så fort jeg kjenner angsten fly i taket. Jeg har også lært meg å bruke riktig pust til hvilken situasjon jeg er i ved hjelp av gode øvelser i Angstportalen. Nå lever jeg ikke med angsten, den lever med meg og må tilpasse seg min hverdag!