Pause medlemskap

 

Noen ganger trenger man bare en pause. Det kan være pga sykdom, at det blir litt for mye for deg akkurat nå, økonomi eller helt andre ting. Uansett hva grunnen er til at må ta en pause fra medlemskapet så vil du fortsatt ha tilgang til livesendingene og forumet på Facebook. Du betaler ingenting mens du har pauset medlemskapet. Om du har hatt abonnement med binding vil du beholde bindingsprisen frem til oppsigelse. 

Ønsker du å si opp abonnementet helt gjør du det i skjemaet nedenfor.

Oppsigelse

 

Etter du sender inn oppsigelse til oss så vil abonnement med binding avsluttes ved endt bindingstid. Når bindingstiden din er over betaler du fortsatt kun din bindingspris frem til oppsigelse i stedet for full pris. Så om du vurderer å komme tilbake anbefaler vi at du pauser abonnementet slik at du etter pausen fortsatt får medlemskapet til bindingspris.

Abonnement uten bindingstid vil bli avsluttet med en gang uten noen oppsigelsestid.

 

Vi ønsker hele tiden å forbedre produktet vårt for å hjelpe mennesker med angst på en best mulig måte. Derfor blir vi kjempeglade for tilbakemeldinger på produktet vårt! Så fortell oss gjerne hva som er grunnen til oppsigelsen.