Bestill boken min her:

 

"Ikke ta deg sammen"

 

Denne boken lærer deg min metode for å ta livet tilbake fra angsten. Metoden min heter "Trygghetskoden" og baserer seg på at du skal kjenne deg trygg gjennom hele Angstmestringsprosessen.

 

Bestill på Norli her!

Trygghet er nøkkelen i hele angstforløpet 

 Du skal IKKE ta deg sammen, men bli trygg først. Dette er en annerledes bok om angst, som handler om trygghet før eksponering. Vi med angst får ofte høre fra omgivelsene og fagfolk at vi må eksponere oss. Men for mange kan angsten være så intens at vi ikke greier å gjennomføre eksponeringen. Angsten intensiveres, og vi ender opp med en angst mer intens enn den var i utgangspunktet. 

 Denne boken møter deg der du er og viser deg vei gjennom prosessen – enten du er i fasen hvor du må ha fullstendig trygghet, forutsigbarhet og omsorg, eller du begynner å bli klar for å ta de utfordrende trinnene inn mot angsten. 

 Forfatter Kristine C. Tørå er spesialpedagog og har selv angst. Hun har utviklet en metode som heter TRYGGHETSKODEN. Den baserer seg på å trygge deg gjennom angstens 3 faser: Akuttfasen, bearbeidingsfasen og vedlikeholdsfasen. Metoden har fokus på hele mennesket, og gir deg verktøyene du trenger for å komme trygt og effektivt gjennom hele angstforløpet. Kristine har hjulpet tusenvis av mennesker med angst via Angstportalen.no. 

Bestill på Norli her!

 “Jeg slukte boken, den var så fin, forklarende og TRYGG! Dette bør bli en lærebok til ALLE som skal forsøke å forstå noe om angst, og ikke minst til alle som skal hjelpe mennesker med angst!”

-Hilde Thon

“Jeg elsket boken og anbefaler den varmt til andre. Det er den beste boken jeg har lest om angst, og jeg har lest mange!”

-Mona Ljungberg

«Boken er logisk og gjennomsyrer kunnskap og engasjement. Jeg vil anbefale den til andre som trenger hjelp!»

- Carina

«Denne boken VIL hjelpe mange og vil bli et svært godt verktøy som jeg oppriktig ønsker at alle med angst leser.»