Placeholder Image
BLI MEDLEM

Program:

Fra Angst til Trygghet

Placeholder Image

Det er her reisen din for å ta livet tilbake fra angsten starter. Her finner du alle fasene i Trygghetskoden ( som kjent fra boken min " Ikke ta deg sammen"):

I dette programmet går jeg gjennom Trygghetskoden via innspilte videoer og lydklipp fra meg, og du begynner i den fasen du er i. 

Akuttfasen- Når alt er kaos

 

I steg 1 i Angstportalen får du tilgang til et 30 dagers program der du får hjelp via korte og lettfattelige videoer med en lengde på kun 5 minutter om dagen. Jeg forteller deg akkurat hva du skal gjøre så du slipper å lete eller tenke det ut selv. Du lærer å finne trygghet, roe ned nervesystemet og alt du trenger for å komme i gang i et trygt tempo.

Bearbeidingsfasen- Klar for å jobbe med angsten

 

I steg 2 i Angstportalen får du tilgang til verktøy og metoder i et 6 stegs kurs. Du lærer hvorfor du har de symptomene du har, hvordan du føler på følelsene, jobber med tankekjøret og etterhvert hvordan du utfordrer angsten på en trygg og rolig måte i ditt tempo. 

 

Vedlikeholdsfasen- Bedre dager

 

I vedlikeholdsfasen lærer du hvordan du unngår at angsten stadig kommer tilbake og hvordan du på en god måte kan takle hverdagen uten at angsten invaderer deg, og at den ikke lenger tapper energien din.

Bli medlem i Angstportalen