Medlemskap i Angstportalen: Kr 497,-/mnd - 6 mnd bindingstid

14 dagers prøveversjon
Betalingsinformasjonen din blir lagret på en sikker server for fremtidige kjøp

Vilkår: Dette abonnementet har bindingstid på 6 måneder. Om du avbryter medlemskapet i løpet av prøveperioden fornyes ikke medlemskapet, og du betaler da ingenting. Medlemskapet løper inntil du selv sier det opp etter bindingsperioden, og går da over til uten binding med samme rabatterte pris.

 Se mer detaljerte vilkår og betingelser her: Betingelser Personvern

Personlig Angstverktøy: "Førstehjelpen"

Ønsker du et personlig og skreddersydd verktøy for å hjelpe deg på en god og trygg måte i situasjoner der angsten føles umulig å håndtere? Dette lages og spilles inn til deg av Kristine C. Tørå som lager det til deg etter dine behov og dine angstutfordringer. Pris Kr 1900,-

Dette produktet er et engangskjøp (ingen økt månedskostnad) og er tilgjengelig for alltid!

Medlemskap i Angstportalen med Kristine C. Tørå

 I Angstportalen får du alt du trenger for å ta livet tilbake fra angsten

 

 

Som medlem får du

- Metoder og kunnskap for å overvinne angsten på lang sikt.

- Verktøy som hjelper deg med å håndtere angsten der du er nå.

- Fellesskap med andre mennesker som også sliter med angst.

- Hjelp fra meg via live-sendinger, mail og mulighet for samtaler.

 

 


  • 6 mnd. bindingstid. Medlemskapet fortsetter å løpe til samme pris etter denne perioden. Medlemskapet løper inntil du selv sier det opp.

 


 

Se hva noen av medlemmene sier:

Etter at jeg ble medlem har jeg fått inspirasjon og veiledning som har hjulpet meg til å få en bedre hverdag.Dette er et fantastisk sted for veiledning, kunnskap og trygghet der vi kan dele erfaringer og få hjelp.

Lin Yvonne Pedersen

For meg betyr det å være medlem mye. Jeg synes Kristine er utrolig kunnskapsrik, reflektert og veldig fin i måten hun kommuniserer på. Temaene som tas opp er interessante og jeg har lært mange nye, gode teknikker.

Helle

Angstportalen har betydd alt for meg. Etter ett par samtaler med Kristine kunne hun kartlegge hvilken "nøkkel" jeg trengte i livet, og den bruker jeg så fort jeg kjenner angsten fly i taket. Jeg har også lært meg å bruke riktig pust til hvilken situasjon jeg er i ved hjelp av gode øvelser i Angstportalen. Nå lever jeg ikke med angsten, den lever med meg og må tilpasse seg min hverdag!

Annika Færø

Kristine er en av de mest nydelige personer jeg vet om <3 hun har et mildt og empatisk vesen, og har en dybdeinnsikt og skjønner for hvor skoen trykker. Tusen takk Kristine for den gode samtalen vår.

Torild

Jeg anbefaler Kristine på det varmeste. Hun har en vidspektra, profesjonell og helhetlig tilnæring til det å jobbe med angst som skiller seg ut fra det jeg har møtt på tidligere i det etablerte helsevesenet. Kristine sitter på utrolig mye kunnskap og ikke minst egenerfaring. I mine øyne er hun helt unik i Norge. Jeg har også virkelig sansen for nettbasert terapi og nettkurs.

Inger

Kristine er lett å forstå, klar, tydelig og kommer rett til poengene. Således kan hun enkelt hjelpe mennesker. Lyttende og lett å kommunisere med. Hun er empatisk og kunnskapsrik, og jeg anbefaler henne på det varmeste!

Frida

Dette medlemskapet har hjulpet meg gjennom den tøffe perioden med angst der man føler seg alene å har så mange spørsmål. Her fikk jeg et felleskap med damer og menn som heier hverandre frem og svarer på evt spørsmål man måtte ha. I tillegg til dette har jeg hatt noen privattimer med Kristine. Dette har hjulpet meg å se ting i perspektiv å lært å kjenne angsten på en helt annen måte enn redsel. Denne gruppen har gitt meg håp, motivasjon og styrke til å bygge meg opp til å overvinne angsten og lært meg at angsten, den er ikke farlig. 🙂

Medlem