Årsbetaling: Kr 4.700,- for 1 år

Vilkår: Kjøpet er endelig, og det kan ikke refunderes etter kjøp. Se flere vilkår og betingelser her: Betingelser Personvern

En konto finnes allerede med denne e-postadressen. Er dette deg?

Logg inn

Angstportalen med Kristine C. Tørå - 1 år medlemskap

 I Angstportalen får du alt du trenger for å ta livet tilbake fra angsten

 

Gratis bonus som følger med i denne planen: Søvnmodul ( verdi kr 1000,-)!

 

Som medlem får du

- Metoder og kunnskap for å overvinne angsten på lang sikt.

- Verktøy som hjelper deg der du er når angsten blir for høy.

- Fellesskap med andre mennesker som også sliter med angst.

- Hjelp fra meg via live-sendinger og mail.

 

Se hva noen av medlemmene sier:

Jeg anbefaler Kristine på det varmeste. Hun har en vidspektra, profesjonell og helhetlig tilnæring til det å jobbe med angst som skiller seg ut fra det jeg har møtt på tidligere i det etablerte helsevesenet. Kristine sitter på utrolig mye kunnskap og ikke minst egenerfaring. I mine øyne er hun helt unik i Norge. Jeg har også virkelig sansen for nettbasert terapi og nettkurs.

Inger

Kristine er en av de mest nydelige personer jeg vet om <3 hun har et mildt og empatisk vesen, og har en dybdeinnsikt og skjønner for hvor skoen trykker. Tusen takk Kristine for den gode samtalen vår.

Torild

For meg betyr det å være medlem mye. Jeg synes Kristine er utrolig kunnskapsrik, reflektert og veldig fin i måten hun kommuniserer på. Temaene som tas opp er interessante og jeg har lært mange nye, gode teknikker.

Helle

Kristine er lett å forstå, klar, tydelig og kommer rett til poengene. Således kan hun enkelt hjelpe mennesker. Lyttende og lett å kommunisere med. Hun er empatisk og kunnskapsrik, og jeg anbefaler henne på det varmeste!

Frida

Dette medlemskapet har hjulpet meg gjennom den tøffe perioden med angst der man føler seg alene å har så mange spørsmål. Her fikk jeg et felleskap med damer og menn som heier hverandre frem og svarer på evt spørsmål man måtte ha. I tillegg til dette har jeg hatt noen privattimer med Kristine. Dette har hjulpet meg å se ting i perspektiv å lært å kjenne angsten på en helt annen måte enn redsel. Denne gruppen har gitt meg håp, motivasjon og styrke til å bygge meg opp til å overvinne angsten og lært meg at angsten, den er ikke farlig. 🙂

Medlem

Etter at jeg ble medlem har jeg fått inspirasjon og veiledning som har hjulpet meg til å få en bedre hverdag.Dette er et fantastisk sted for veiledning, kunnskap og trygghet der vi kan dele erfaringer og få hjelp.

Lin Yvonne Pedersen

Angstportalen har betydd alt for meg. Etter ett par samtaler med Kristine kunne hun kartlegge hvilken "nøkkel" jeg trengte i livet, og den bruker jeg så fort jeg kjenner angsten fly i taket. Jeg har også lært meg å bruke riktig pust til hvilken situasjon jeg er i ved hjelp av gode øvelser i Angstportalen. Nå lever jeg ikke med angsten, den lever med meg og må tilpasse seg min hverdag!

Annika Færø