Medlemskap i Angstportalen: Kr 549,- pr mnd - Månedsbasert

Betalingsinformasjonen din blir lagret på en sikker server for fremtidige kjøp

Vilkår:

Abonnementet er løpende og fornyes automatisk hver måned frem til oppsigelse.

Det er ingen bindingstid. Du kan avslutte når du ønsker. Oppsigelse gjøres via egne sider.

Grunnet typen av innhold er det ingen angrerett på kjøpet

Ved å fullføre kjøpet godkjenner du også personvernerklæringen og medlemsvilkårene 

Synes du søvn er vanskelig, og at det er vanskelig å sovne? Få halv pris på søvn-verktøyet " Hjelp med søvn". Engangskostnad kr 299,-

En konto finnes allerede med denne e-postadressen. Er dette deg?

Logg inn

Medlemskap i Angstportalen

 • Pris for medlemskap

Kr 549,- pr mnd. Når du blir medlem får du med en gang tilgang til hele programmer, kurs og verktøy, derfor er det en innmeldingsavgift første mnd på kr 450,- i tillegg på denne planen.

 

 • Ingen bindingstid

- Det er ingen bindingstid eller oppsigelsesperiode, og man melder seg enkelt ut via oppsigelsesskjema på våre sider eller ved mail til oss på [email protected]

 

Dette får du som medlem:

 • Førstehjelpen med 20+ konkrete verktøy for å gå inn i, eller ut av panikk, sosialangst, tankekjør, uro med mer.

 • Verktøy som hjelper deg med å håndtere angsten der du er nå.

 • 30-dagers program der jeg guider deg gjennom konkrete steg i 30 dager 

 • 6 stegs program der jeg lærer deg å forstå og møte følelsene, tankene og angsten

 • Vedlikeholdsprogram med en 90 dagers planlegger for varig bedring

 • Kurs for pårørende

 • Live Spørretime hver måned hvor man kan skrive inn spørsmål til Kristine C. Tørå

 • Forum for medlemmene der man kan snakke med andre medlemmer med angst

 • Ukentlige livesendinger med temaer om angst

 •  

Se hva noen av medlemmene sier:

Jeg anbefaler Kristine på det varmeste. Hun har en vidspektra, profesjonell og helhetlig tilnæring til det å jobbe med angst som skiller seg ut fra det jeg har møtt på tidligere i det etablerte helsevesenet. Kristine sitter på utrolig mye kunnskap og ikke minst egenerfaring. I mine øyne er hun helt unik i Norge. Jeg har også virkelig sansen for nettbasert terapi og nettkurs.

Inger

Kristine er en av de mest nydelige personer jeg vet om <3 hun har et mildt og empatisk vesen, og har en dybdeinnsikt og skjønner for hvor skoen trykker. Tusen takk Kristine for den gode samtalen vår.

Torild

Kristine er lett å forstå, klar, tydelig og kommer rett til poengene. Således kan hun enkelt hjelpe mennesker. Lyttende og lett å kommunisere med. Hun er empatisk og kunnskapsrik, og jeg anbefaler henne på det varmeste!

Frida

Angstportalen har betydd alt for meg. Etter ett par samtaler med Kristine kunne hun kartlegge hvilken "nøkkel" jeg trengte i livet, og den bruker jeg så fort jeg kjenner angsten fly i taket. Jeg har også lært meg å bruke riktig pust til hvilken situasjon jeg er i ved hjelp av gode øvelser i Angstportalen. Nå lever jeg ikke med angsten, den lever med meg og må tilpasse seg min hverdag!

Annika Færø

Dette medlemskapet har hjulpet meg gjennom den tøffe perioden med angst der man føler seg alene å har så mange spørsmål. Her fikk jeg et felleskap med damer og menn som heier hverandre frem og svarer på evt spørsmål man måtte ha. I tillegg til dette har jeg hatt noen privattimer med Kristine. Dette har hjulpet meg å se ting i perspektiv å lært å kjenne angsten på en helt annen måte enn redsel. Denne gruppen har gitt meg håp, motivasjon og styrke til å bygge meg opp til å overvinne angsten og lært meg at angsten, den er ikke farlig. 🙂

Medlem

For meg betyr det å være medlem mye. Jeg synes Kristine er utrolig kunnskapsrik, reflektert og veldig fin i måten hun kommuniserer på. Temaene som tas opp er interessante og jeg har lært mange nye, gode teknikker.

Helle

Etter at jeg ble medlem har jeg fått inspirasjon og veiledning som har hjulpet meg til å få en bedre hverdag.Dette er et fantastisk sted for veiledning, kunnskap og trygghet der vi kan dele erfaringer og få hjelp.

Lin Yvonne Pedersen